Go Back   Pacific Northwest Four Wheel Drive Association > Around the Camp Fire > Questions Concerns Comments
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Questions Concerns Comments belong here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-17-2009, 02:44 PM
Ceg_'s Avatar
Ceg_ Ceg_ is offline
ForestWatchVP.org
 
Join Date: Jan 2009
Location: Selah, Washington
Posts: 1,719
Default Posting problems

The last few post I did, I would hit summit and the next page would not load. I had to start back at the main page to see the post.
__________________
Clay Graham
PNW4WDA Region 4 Public Relations
PNW4WDA Beverly Dunes Coordinator



Reply With Quote
  #2  
Old 03-17-2009, 02:48 PM
Ceg_'s Avatar
Ceg_ Ceg_ is offline
ForestWatchVP.org
 
Join Date: Jan 2009
Location: Selah, Washington
Posts: 1,719
Default

Quote:
Originally Posted by Ceg_ View Post
The last few post I did, I would hit summit and the next page would not load. I had to start back at the main page to see the post.
Their is another.
All the other forums I am on are not doing that so I think the problem is here.
__________________
Clay Graham
PNW4WDA Region 4 Public Relations
PNW4WDA Beverly Dunes Coordinator



Reply With Quote
  #3  
Old 03-17-2009, 05:03 PM
Dogfather's Avatar
Dogfather Dogfather is offline
The One that Screws it up
 
Join Date: Jan 2005
Location: Rochester, WA
Posts: 1,865
Default

Looking into several problems?
__________________
Edward Campbell
The Webmaster "Oops I did it.....My Bad"
Region 2 Director 2008-2010 Glad to help.
DogpoundOffroad
Reply With Quote
  #4  
Old 03-17-2009, 05:04 PM
Dogfather's Avatar
Dogfather Dogfather is offline
The One that Screws it up
 
Join Date: Jan 2005
Location: Rochester, WA
Posts: 1,865
Default

have not noticed that one yet
__________________
Edward Campbell
The Webmaster "Oops I did it.....My Bad"
Region 2 Director 2008-2010 Glad to help.
DogpoundOffroad
Reply With Quote
  #5  
Old 03-17-2009, 05:04 PM
Dogfather's Avatar
Dogfather Dogfather is offline
The One that Screws it up
 
Join Date: Jan 2005
Location: Rochester, WA
Posts: 1,865
Default

using both Quick reply and Advanced
__________________
Edward Campbell
The Webmaster "Oops I did it.....My Bad"
Region 2 Director 2008-2010 Glad to help.
DogpoundOffroad
Reply With Quote
  #6  
Old 03-17-2009, 05:10 PM
Ceg_'s Avatar
Ceg_ Ceg_ is offline
ForestWatchVP.org
 
Join Date: Jan 2009
Location: Selah, Washington
Posts: 1,719
Default

Maybe it was a slow server.
__________________
Clay Graham
PNW4WDA Region 4 Public Relations
PNW4WDA Beverly Dunes Coordinator



Reply With Quote
  #7  
Old 03-17-2009, 05:11 PM
Ceg_'s Avatar
Ceg_ Ceg_ is offline
ForestWatchVP.org
 
Join Date: Jan 2009
Location: Selah, Washington
Posts: 1,719
Default

Ok it is working fine now. It wasn't for me earlier today.
__________________
Clay Graham
PNW4WDA Region 4 Public Relations
PNW4WDA Beverly Dunes Coordinator



Reply With Quote
  #8  
Old 03-18-2009, 09:47 AM
Dogfather's Avatar
Dogfather Dogfather is offline
The One that Screws it up
 
Join Date: Jan 2005
Location: Rochester, WA
Posts: 1,865
Default

You know Jim said the same thing.... I went into the Admin pannel re aranged a bit and now it works? ?????
__________________
Edward Campbell
The Webmaster "Oops I did it.....My Bad"
Region 2 Director 2008-2010 Glad to help.
DogpoundOffroad
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.